رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی ساوه خبر داد:

آغاز طرح امداد زمستانی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۴۰۲ در شهرستان ساوه

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۴۰۵۱ اخبار و رویدادها
طرح امداد زمستانی اورژانس پیش بیمارستانی در مناطق  تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ساوه از ۲۰ آذر ۱۴۰۲ آغاز شد.
آغاز طرح امداد زمستانی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۴۰۲ در شهرستان ساوه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: این طرح در آستانه آغاز  فصل سرما و بارش‌های آسمانی در همه محور‌های برون شهری با هدف خدمت رسانی  اجرا می‌شود و همه پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ در محور‌های درون و برون شهری برای اجرای آن فعال هستند.

دکتر علی حافظی افزود: این طرح از ۲۰ آذر تا ۲۰ اسفند برای  خدمت رسانی با فعالیت نهاد‌های مختلف از جمله پلیس راه، اورژانس، آتش نشانی، امداد خودرو  و  راهداری، هلال احمر و دیگر سازمان های پشتیبان اجرا می گردد تا به افرادی که به خصوص در مسیر‌های جاده‌ای دچار حادثه شده اند خدمت رسانی شود.

وی گفت: علاوه براین با هدف خدمت رسانی به بیماران و نجات جان آن‌ها،  اتوبوس آمبولانس نیز در نظر گرفته شده  است.

دکتر حافظی افزود: مجموع ۲۱ پایگاه فعال اورژانس در مناطق تحت پوشش این دانشکده وجود دارد که در این طرح به صورت آماده باش هستند.

کلید واژه ها: خدمت رسانی طرح امداد زمستانی