حضور پر رنگ تیم آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در سالروز یادمان قربانیان سوانح ترافیکی

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۵۴ کد : ۳۹۲۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲، به مناسبت سالروز یادمان قربانیان سوانح ترافیکی و به همت واحد آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده، دوره مدیریت تروما در مصدومین ناشی از سوانح ترافیکی ویژه پرسنل مراکز جامع سلامت شبانه روزی تابعه دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

دوره مدیریت تروما در مصدومین سوانح ترافیکی در مراکز جامع سلامت غرق آباد و نوبران در شهرستان ساوه و مراکز جامع سلامت زاویه و رازقان در شهرستان زرندیه  توسط کارشناسان آموزش مرکز فوریت های پزشکی ساوه برگزار گردید.

هدف از برگزاری این دوره افزایش مهارت پرسنل مراکز بهداشتی در مدیریت مصدومین ترافیکی در لحظات اولیه ارجاع به این مراکز می باشد.

کلید واژه ها: سوانح ترافیکی سوانح