مسمومیت با گاز منوکسید کربن اعضای یک خانواده را راهی بیمارستان کرد

۲۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۳۹۰۲ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه امروز بیست و ششم آبان‌ماه ۱۴۰۲ در ساعت ۲۱:۱۹ یک مورد حادثه اورژانس مسمومیت با گاز منوکسید کربن به مرکز پیام و فرماندهی عملیات اورژانس ۱۱۵ ساوه گزارش می‌گردد.
مسمومیت با گاز منوکسید کربن اعضای یک خانواده را راهی بیمارستان کرد

بهرام صیدی رئیس اورژانس و مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه در این خصوص افزود این حادثه که در یکی از مناطق شهری ساوه رخ داد منجر به مسمومیت اعضا یک خانواده پنج نفری گردید .

رئیس اورژانس ساوه در ادامه تصریح داشت بلافاصله تیم عملیاتی اورژانس ۱۱۵ شهری به محل اعزام و هر پنج نفر فرد دچار مسمومیت تحت مراقبت های درمانی پیش بیمارستانی به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه منتقل شدند.

رعایت نکات ایمنی در زمان نصب وسایل گرمایشی و استفاده از افراد متخصص این امر می تواند از وقوع اینگونه حوادث پیشگیری نماید .

کلید واژه ها: مسمومیت با منواکسید کربن گازگرفتگی ساوه دانشکده علوم پزشکی ساوه اورژانس ساوه