مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان خبر داد:

۳ واحد مداخله کننده در امور درمان در ساوه تعطیل شد

۲۶ آبان ۱۴۰۲ | ۲۳:۲۴ کد : ۳۸۸۶ اخبار و رویدادها
مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه از تعطیلی ۳ واحد غیر مجاز مداخله کننده در امور درمان و زیبایی در ساوه خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه،مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان از تعطیلی ۳ واحد غیر مجاز مداخله کننده در امور درمان زیبایی در ساوه خبر داد.

سید محمد عطارد با تاکید بر دریافت خدمات درمانی از مراکز مجاز، اظهار داشت؛ مردم جهت دریافت هرگونه خدمت درمانی به پزشکان مربوطه مراجعه نمایند و در مطب و موسسه پزشکی با مشاهده پروانه های مجاز که تنها از طرف وزارت بهداشت و یا دانشگاه علوم پزشکی صادر گردیده است اطمینان حاصل نمایند.

وی عنوان کرد؛واحدهای آرایشگاهی و مراکزی تحت عناوین کلینیکهای زیبایی که به وفور در فضاهای مجازی تبلیغات می نمایند مجاز به ارائه هیچگونه خدمات درمانی از قبیل تزریق ژل، بوتاکس، خدمات لاغری، پیرسینگ، حجامت و ... نیستند و دریافت خدمات از اینگونه واحدها تهدیدی جدی بر سلامت و زیبایی افراد وارد خواهد کرد.

مدیر نظارت و اعتباربخشی امور درمان
 افزود؛ کارشناسان نظارت بر امور درمان نسبت به بررسی فضای مجازی اقدام می کنند و با افراد خاطی طبق قوانین مربوطه برخورد خواهند کرد.

کلید واژه ها: امور درمان مجاز