رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی ساوه:

وقوع دو حادثه ترافیکی در حوزه شهری ساوه با ۱۲ مصدوم

۰۵ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۴۹ کد : ۳۷۶۸ اخبار و رویدادها
رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی ساوه از وقوع دو حادثه ترافیکی با دوازده مصدوم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۲ دو مورد حادثه ترافیکی در ساعت های ۱۵:۳۹ و ۱۷:۵۱ به مرکز پیام و فرماندهی عملیات اورژانس ۱۱۵ ساوه گزارش می‌گردد.

رئیس اورژانس و مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه در این خصوص افزود حادثه اول در بلوار سید جمال‌الدین اسدآبادی ، روبروی ترمینال و در اثر برخورد دو دستگاه خودروی سواری پراید و سانتافه رخ داد که ۷ مصدوم به همراه داشت . سه مصدوم این حادثه درمان در محل و چهار مصدوم دیگر پس از دریافت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه منتقل شدند.

صیدی افزود:حادثه دوم در بلوار شهید شجاعی ، روبروی موسسه انرژی و در اثر برخورد خودروی سواری پراید و ۲۰۷ رخ داد که پنج مصدوم برجای گذاشت . هر پنج مصدوم این حادثه پس از دریافت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه منتقل شدند.

پوشش امدادی این حوادث توسط پایگاه های اورژانس ۱۱۵ شهری شماره ۲ و سلفچکان صورت گرفت.

کلید واژه ها: ساوه حادثه مصدوم