با حضور جمعی از مسئولان و مدیران:

۰۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۱ کد : ۳۷۶۱ اخبار و رویدادها
مراسم افتتاح و بهره‌برداری از دستگاه اتوآنالایزر اهدایی خانواده خیر محترم مرحوم "حاج رضا دلیریان" جهت آزمایشگاه مرکز جامع سلامت خشکرود با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.
مراسم افتتاح و بهره‌برداری از دستگاه  اتوآنالایزر اهدایی خانواده خیر محترم مرحوم "حاج رضا دلیریان" جهت آزمایشگاه مرکز جامع سلامت خشکرود

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۳ آبان ماه ۱۴۰۲؛طی مراسمی که با رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، معاونین، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان و جمعی از مسئولین، مدیران و خیرین حوزه سلامت برگزار شد، دستگاه اتوآنالایزر  که توسط خانواده مرحوم حاج رضا دلیریان خریداری و به مرکز جامع سلامت خشکرود اهداء شد به بهره برداری رسید.

خانواده مرحوم "حاج رضا دلیریان"در اقدامی خداپسندانه جهت ادای تکلیف شرعی، هزینه تدارک دیده شده برای برگزاری  مراسم ختم را به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان جهت خرید دستگاه‌های آزمایشگاهی پیشرفته به مرکز جامع سلامت روستایی خشکرود اهدا نمودند.

در پایان این مراسم نیز از خیرین خشکرود جهت کمک به ساخت مرکز جامع خشکرود نیز تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: خشکرود مرکز جامع سلامت