با حضور جمعی از مسئولین شهری، دانشگاهی و خیر حوزه سلامت صورت گرفت:

افتتاح سالن ورزشی نیکان کاوه پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۱ کد : ۳۷۱۳ اخبار و رویدادها
سالن ورزشی نیکان کاوه دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور مسئولان شهری، مسئولان و مدیران دانشکده علوم پزشکی ساوه،مدیر عامل و اعضای مجمع خیرین سلامت و خیر شاخص عرصه سلامت جناب حاج علیرضا عسگریان  افتتاح شد.
افتتاح سالن ورزشی نیکان کاوه پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه

به گزارش روابط،عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۲، سالن ورزشی نیکان کاوه دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور مسئولان شهری، مسئولان، و مدیران دانشکده علوم پزشکی ساوه،مدیر عامل و اعضای مجمع خیرین سلامت و خیر شاخص عرصه سلامت جناب آقای "حاج علیرضا عسگریان"  افتتاح شد.

این پروژه ملی به متراژ ۲۰۰۰ متر با هزینه ۱۱۰ میلیارد ریال در پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و با مشارکت دانشکده و به همت موسسه خیریه نیکان کاوه تکمیل و راه اندازی گردید.

در حاشیه این مراسم نیز دو تیم منتخب کارخانجات کاوه و دانشکده علوم پزشکی ساوه به دیدار یکدیگر رفتند و مسابقه ای دوستانه برگزار گردید.

در پایان این مراسم ضمن اهدا کاپ یاد بود افتتاحیه به تیم ها  از خیر محترم حوزه سلامت "حاج علیرضا عسگریان: و "مهندس جمشید رحیمی" نماینده وی  تقدیر بعمل آمد.