با حضور جمعی از روسا و مدیران دانشکده علوم پزشکی ساوه و نماینده خیر حوزه سلامت صورت گرفت:

تفاهم نامه هزینه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی امضا شد

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۹ کد : ۳۷۰۲ اخبار و رویدادها
تفاهم نامه هزینه بیمارستان ۲۵۰ تخت خوابی با حضور جمعی از روسا و مدیران دانشکده علوم پزشکی ساوه و نماینده خیر حوزه سلامت امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه این پروژه ملی  حدود ۱۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با امضا این تفاهمنامه توسط شرکت مادر تخصصی وزارت بهداشت و حاج آقا علیرضا عسگریان عضو هیئت مدیره گروه صنعتی شیشه کاوه هزینه آن توسط مؤسسه خیریه نیکان کاوه تأمین می‌گردد.

این پروژه با متراژ ۲۷۵۰۰ مترمربع در ۵ طبقه، توسط خیرین حوزه سلامت جناب آقایان حاج ابراهیم و حاج علیرضا عسگریان از بنیانگذاران گروه صنعتی شیشه  کاوه ساخته می‌شود.

بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی با هدف رشد و توسعه فیزیکی فضاهای موجود حوزه سلامت، افزایش تحت بیمارستانی و به منظور تأمین نیازهای مردمی و مرتفع ساختن مشکلات و معضلات مراجعین  احداث می‌گردد.