پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز بهورز

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۶ کد : ۳۷ اخبار و رویدادها

به گزارش وب دا ساوه، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه طی پیامی ۱دوازدهم شهریور ماه، روز بهورز را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

متن پیام تبریک دکتر مهدی مصری بدین شرح است:

بسمه تعالی
۱۲ شهریور ماه روز ارزشمندی در تاریخ سلامت کشور است، روزی که به نام بهورز مزین گشته. نام بهورز همواره یاد آور تلاش مجدانه برای بهتر زیستن است، افرادی که به عنوان سربازان خط اول با صرف کمترین هزینه و امکانات و با سعه صدر و زحمات شبانه روزی خود، به آحاد مردم شریف روستایی کشور به صورت شبانه روزی خدمات سلامت را ارائه می دهند و این تلاش در روزهای بحران کرونا دو چندان شده است. این روز فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به تلاش ها و فعالیت های آنان در جهت ارتقای سطح سلامتی مردم است.
اینجانب ضمن تبریک صمیمانه این روز به یکایک بهورزان عزیز، مدیران و مربیان مراکز آموزش بهورزی از تلاش طاقت فرسای زحمتکشان این عرصه تقدیر و تشکر نموده و برایتان از درگاه پروردگار هستی توفیقات روزافزون مسئلت می نمایم.

کلید واژه ها: پیام تبریک بهورز