اطلاعیه شماره یک آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی درخصوص امتیاز کرونا

۱۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۶ کد : ۳۶۳۴ اخبار و رویدادها
اطلاعیه شماره یک مرکز آزمون در خصوص نحوه بهره‌مندی از امتیاز کرونا جهت اطلاع داوطلبان ارجمند به شرح زیر اعلام می‌گردد:

به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که در زمان ثبت نام، متقاضی استفاده از امتیاز کرونا بوده اند می‌رساند جهت بهره مندی از امتیاز مذکور لازم است با تکمیل فرم مربوطه و مراجعه به دانشگاه محل انتخابی نسبت به نهائی سازی این امتیاز اقدام نمایند، بدیهی است عدم مراجعه داوطلب تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۷ به منزله انصراف از دریافت امتیاز می باشد.

یادآور می شود آزمون در تاریخ ۲۸ مهرماه (بجز مشاغل دندانپزشک وپزشکان متخصص) در تمام مراکز استان‌ها و بر حسب شرایط، در برخی از شهرستان‌های منتخب برگزار خواهد شد.

مهلت مراجعه: ۱۴۰۲/۰۷/۱۷

جهت پاسخگویی به هرگونه مشکل با واحد منابع انسانی به شماره‌ تلفن‌های ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۵۰ - ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۹۰ تماس حاصل نمایید.

خبرهای استخدامی بیشتر در کانال دانشکده: http://eitaa.com/webda_saveh

رضا ۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۶:۲۴