۱۵ مصدوم حاصل ۱۵ مورد سقوط از درخت گردو

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۱ کد : ۳۶۱۷ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی ساوه از ارجاع ۱۵ مصدوم گردوچین توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه تا روز هشتم مهرماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این تعداد مصدوم طی ماه‌های شهریور و مهرماه سال جاری در بخش های نوبران و خرقان به علت گردوچینی دچار صدمه شدهاند که ۱۰ مورد از این حوادث در بخش نوبران شهرستان ساوه و ۵ مورد دیگر در بخش خرقان شهرستان زرندیه روی داده است.

بهرام صیدی علت مصدومیت را چیدن گردو بدون در نظر گرفتن شرایط حرفه‌ای و ایمن و با حضور افراد غیر متخصص عنوان کرد و افزود: پوسیده بودن شاخه‌های درخت و رعایت نکردن ایمنی و استفاده از کارگران مبتدی از مهمترین دلایل سقوط از درخت گردو است. رئیس اورژانس ساوه گفت هفت مورد از این سقوط ها در بازه زمانی ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۰۰ اتفاق افتاده که علت را می‌توان تحلیل توان بدنی گردو چینان در این بازه زمای عنوان کرد. صیدی در پایان جهت جلوگیری از این حوادث بر رعایت اصول ایمنی، استفاده از کمربند مهاری و بکارگیری افراد متخصص تاکید کرد.