وقوع سیزده مورد سانحه ترافیکی جاده ای در محور های مواصلاتی شهرستان ساوه

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۶:۵۳ کد : ۳۵۱۲ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه رئیس این مرکز از وقوع سیزده مورد سانحه ترافیکی در محورهای مواصلاتی شهرستان خبر داد .

بهرام صیدی در این خصوص گفت: در فاصله زمانی ۸صبح ۱۲ شهریورماه ۱۴۰۲ تا ۸صبح ۱۳شهریورماه ۱۴۰۲ ، سیزده مورد حادثه ترافیکی جاده ای به مرکز پیام و فرماندهی عملیات اورژانس ۱۱۵ ساوه گزارش گردید . این حوادث ۱۶ مصدوم و یک فوتی به همراه داشت که منجر به اعزام ۱۴ نفر به مراکز درمانی شهرستان شد و ۲ نفر هم درمان در محل گردید.

صیدی در ادامه بیان داشت علت بیشتر تصادفات روزهای اخیر در اثر واژگونی خودرو بوده است و بیشتر این حوادث در آزادراه ساوه تهران و ساوه همدان رخ داده است.

رییس اورژانس ساوه در ادامه از هموطنان گرامی درخواست نمود با توجه به افزایش تعداد ترددها در روزهای اخیر نسبت به رعایت بیشتر نکات ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی اقدام نمایند.

کلید واژه ها: حادثه رانندگی دانشکده علوم پزشکی ساوه