برگزاری هیئت رئیسه این هفته علوم پزشکی در زرندیه

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۳۴۵۳ اخبار و رویدادها
با هدف بحث و بررسی مسائل و چالش‌های شبکه بهداشت و درمان زرندیه جلسه این هفته هیئت رئیسه در این شهرستان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام هادی ودود نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده، ضمن توصیه به استفاده حداکثری از فرصت‌ باقیمانده ماه رجب، از حضور پرشور مردم و همکاران دانشکده در راهپیمایی پرشکوه ۲۲ بهمن تقدیر نمودند.

در ادامه دکتر کریمی سرپرست دانشکده، با گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، بر ضرورت همکاری و تلاش جدی معاونین و مدیران جهت تسریع در آغاز بهره‌برداری از پردیس دانشگاهی و حل مسائل و مشکلات شبکه بهداشت و درمان زرندیه تأکید نمود.

همچنین دکتر رضا نظری سرپرست شبکه بهداشت و درمان زرندیه، گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرا در سطح شبکه ارائه نمود.

در ادامه دستور جلسه قرائت و مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و تصمیمات خوبی از جمله حل مشکل کمبود پانسیون برای نیروهای طرحی شبکه زرندیه اتخاذ گردید.