سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در آخرین جلسه هیئت سال ۱۴۰۱ عنوان کرد:

از اهم برنامه های دانشکده در سال جدید توجه به قانون جوانی جمعیت و ارتقا دانشکده علوم پزشکی ساوه به دانشگاه است

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۴۵۲ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، آخرین جلسه هیئت رئیسه ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱ با حضور سرپرست، معاونین و مدیران در سالن جلسات معاونت توسعه این دانشکده برگزار شد.

سرپرست دانشکده ضمن تشکر از معاونین، مدیران و پرسنل نسبت به برنامه‌ریزی دقیق جهت اجرا و آماده‌سازی برنامه عملیاتی، بر لزوم برنامه‌ریزی جهت دستیابی به اهداف در سال ۱۴۰۲ تاکید نمود.

دکتر کریمی برنامه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع، بحث قانون جوانی جمعیت را از مهمترین اهداف و فعالیت‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نام برد و افزود: طرح پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع، بحث قانون جوانی جمعیت نیز در دانشکده علوم پزشکی ساوه از مباحث کاربردی است و دانشکده نیز برنامه‌ریزی و آمادگی لازم را در این دو موضوع کسب خواهد نمود.

وی با تاکید مجدد بر امکان ارتقا دانشکده علوم پزشکی ساوه به دانشگاه از کلیه معاونین و مدیران خواست در سال جدید با برنامه ریزی قوی و مستحکم نسبت به حصول این هدف، اقدامات لازم الاجرا و پیش‌بینی‌های لازم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.