دیدار مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی با سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه

۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۹ کد : ۳۴۱۷ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۲ دکتر "روح‌الله سهرابی" مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی به همراه جمعی از مدیران و معاونان با حضور در حوزه ریاست دانشکده با دکتر "امیر قادی پاشا" سرپرست دانشکده دیدار و در مورد مسائل فی‌ما‌بین به بحث و گفتگو پرداختند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در این دیدار، ضمن تبریک انتصاب شایسته دکتر امیر پاشا بر همراهی مجموعه تامین اجتماعی با دانشکده تاکید نمود‌.

دکتر سهرابی با اشاره به ضریب نفوذ ۷۲ درصدی تامین اجتماعی در کل استان، ارتباط دوسویه تامین اجتماعی و دانشکده علوم پزشکی ساوه را مهم و کلیدی ارزیابی کرد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز ضمن تقدیر از زحمات و همکاری‌های تامین اجتماعی با دانشکده، بیمارستان شهید چمران را بازوی توانمند این دانشکده جهت ارائه خدمات درمانی عنوان نمود.