قدردانی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از رعایت همگانی پروتکل های بهداشتی در عزاداری های محرم امسال

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۶ کد : ۳۴ اخبار و رویدادها

به گزارش وب دا ساوه، دکتر مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با صدور پیامی از رعایت همگانی پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در عزاداریهای محرم امسال قدردانی کرد.

متن تقدیر نامه به شرح زیر است:

«و من یعظّم شعائر الله فانّها من تقوی القلوب»

عزاداران حسینی، پروانگانی شیفته نورند که شمع محفل آرای خویش را یافته و از شعله شمع، پیراهنِ عشق پوشیده اند و آماده جان باختن، پرسوختن و فدا شدن اند چرا که عمیق ترین پیوندها میان عقل، عشق، عاطفه و برهان، در سایه عزاداری برای عاشورا شکل می گیرد.

عزاداری برای شهید کربلا، انتقال "فرهنگ شهادت" به نسلهای آینده است و رسالت "اشک"، پاسداری از "خون شهید" است.

از تمامی عاشقان حسینی  که در مراسمات عزاداری سرور و سالار شهیدان با رعایت نظم، توجه به دستور العمل های بهداشتی و توصیه های ستاد ملی کرونا به حفظ سلامت خود و دیگران کمک کردند و در راستای کاهش بار فعالیت کادر بهداشت و درمان همکاری لازم را داشتند، تشکر ویژه میکنیم.

بر این باوریم که اجر این همراهی مومنانه در پیشگاه خداوند منان محفوظ خواهد ماند و در سایه همدلی همگانی سایه شوم این ویروس منحوس از سر جامعه بشری و ایران اسلامی مرتفع خواهد شد.

کلید واژه ها: قدردانی پروتکل بهداشتی محرم فاصله گذاری اجتماعی