موافقت وزارت بهداشت با تاسیس مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشکده علوم پزشکی ساوه

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۲۰:۴۲ کد : ۳۲۱ دانشجویان اخبار ویژه
مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی معاونت آموزشی وزارت بهداشت با تاسیس مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای در دانشکده علوم پزشکی ساوه موافقت کرد.

به گزارش وب دا ساوه، دکتر جمشید حاجتی سرپرست مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی با تاسیس مرکز آموزش مهارتی و حرفه‌ای در دانشکده علوم پزشکی ساوه به شماره شناسه ۱۱۱۶۹ موافقت کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این خصوص گفت: مرکز اموزش مهارتی و حرفه ای وزارت بهداشت، با تأسیس و بهره برداری مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای این دانشکده موافقت کرد.

دکتر مصری اظهار کرد: موافقت مذکور، بر اساس آیین نامه تأسیس و بهره برداری مراکز آموزش مهارتی و حرفه ای و با رعایت ضوابط و مقررات مربوط، به مدت سه سال معتبر خواهد بود.

به گفته وی، این تصمیم، پس از تقاضای دانشکده، بررسی مستندات و طبق گزارش بازدید از این مرکز به استناد رأی چهاردهمین جلسه کمیسیون مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی وزارت بهداشت، در روز ۱۱ آذر ماه اخذ شده است.

در این مرکز، دوره های آموزشی- مهارتی حوزه علوم پزشکی، برای علاقمندان برگزار می شود.