بازدید نوروزی سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در ساعات اولیه نخستین روز سال جدید از بیمارستان‌های شهرستان ساوه و زرند و چندین مراکز درمانی

۰۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۷ کد : ۳۰۱۴ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه در ساعات اولیه نخستین روز از فروردین ماه ۱۴۰۲ سرپرست دانشکده به همراه، رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی، رئیس نظارت بر درمان، رئیس مرکز بهداشت، مدیر پرستاری به همراه تیم مدیریتی بیمارستان، در روز اول سال نو با حضور در کنار پرسنل درمانی، سال نو را تبریک گفت.

دکتر محمود کریمی با حضور در بخشهای مختلف درمانی بیمارستان امام رضا(ع)، و شبکه بهداشت در زرند و بیمارستان شهید مدرس، مرکز بهداشت، درمانگاه مصطفی خمینی(ره)، شهدای گمنام و کریمه اهل بیت در ساوه ضمن تبریک سال نو از خدمت رسانی بی وقفه کارکنان قدردانی کرد.

در این بازدید، سرپرست با حضور در اورژانس بیمارستان شهید مدرس، در جمع پرستاران و پزشکان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

کلید واژه ها: بازدید نوروزی تبریک نوروزی