شعار و اهداف روز جهانی ایدز اعلام شد

۱۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۵ کد : ۲۹۹ سلامت
اداره کنترل ایدز و بیماریهای آمیزشی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت "همبستگی جهانی، مسئولیت مشترک" را شعار روز جهانی ایدز اعلام کرد.
شعار و اهداف روز جهانی ایدز اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه به نقل از وبدا، هر سال اول دسامبر به نام روز جهانی ایدز نامگذاری شده است و در سال ۲۰۲۰ ، توجه جهانی بر اپیدمی کووید ۱۹ و تاثیر آن بر زندگی و معیشت افراد متمرکز است.
حذف انگ و تبعیض، توجه به عموم افراد جامعه جهت دریافت خدمات سلامت بر اساس رویکردهای عدالت محور، از کلیدهای اصلی مواجه به اپیدمی هایی از قبیل کووید ۱۹ و اچ آی وی است.
با توجه به این موارد، موضوع روز جهانی ایدز امسال ”responsibility Shared, solidarity Global ” است که "همبستگی جهانی، مسئولیت مشترک" ترجمه می شود.
بر اساس اعلام اداره کنترل ایدز و بیماریهای آمیزشی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ، اچ آی وی و اهمیت پیشگیری از آن، اهمیت جلب حمایت سیاستگذاران، مسئولان و سازمانها از برنامه های اطلاع رسانی و کنترل اچ آی وی و افزایش همکاریهای بین بخشی، معرفی اقدامات، دستاوردها و چالشهای موجود در زمینه برنامه های ایدز، جلب مشارکت انجمن های غیر دولتی و عموم مردم در برنامه های پیشگیری و کنترل اچ آی وی و برجسته سازی شعار روز جهانی ایدز و نهادینه کردن آن، از جمله اهداف شعار امسال اعلام شده اند.
روز شمار هفته اطلاع رسانی ایدز به شرح زیر اعلام شده است:
• سه شنبه ۱۱ آذر: افزایش تاب آوری سازمانی و افزایش دسترسی به خدمات و مطالعات در شرایط بحران
• چهارشنبه ۱۲ آذر: خانواده و اچ آی وی
• پنج شنبه ۱۳ آذر: رسانه و اچ آی وی