پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت شهادتشهید فخری زاده

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۱ کد : ۲۹۳ تبریک و تسلیت
به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه طی پیامی شهادت "شهید محسن فخری زاده" دانشمند برجسته و مدیر موفق را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت شهادتشهید فخری زاده

متن پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون
وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند مردگانند، بلکه آنان زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.

شهدا نماد ایثار و فداکاری‌‌اند و شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیر مردانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق، ایثار و خدمت آموختند.

اینجانب شهادت شهید محسن فخری زاده را به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری مد ظله العالی، مردم شریف و نجیب ساوه و خانواده صبور، مقاوم و بزرگوار ایشان تبریک و تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای آن شهید والامقام علو درجات و حشر با سالار شهیدان(ع) و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل آرزومندم.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه شهادت شهید محسن فخری زاده