مراسم تودیع و معارفه معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

۰۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۵۴ کد : ۲۸۸ اخبار و رویدادها اخبار ویژه انتصابات
به گزارش وب دا ساوه، مراسم تکریم دکتر نعمت اله عزیزی و معارفه دکتر محمود کریمی بعنوان معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه ظهر امروز چهارم آذر ماه سالجاری در سالن SDH برگزار شد.
مراسم تودیع و معارفه معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

در این مراسم که با حضور دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده، معاونین، مدیران و برخی از مسئولان دانشکده برگزار شد، دکتر مصری ضمن قدردانی از خدمات شایسته و همکاری مطلوب دکتر عزیزی، نسبت به معارفه دکتر کریمی اقدام نمود.

در این مراسم دکتر عزیزی، همکاری و تعامل کلیه واحدهای واحدهای بهداشتی و همچین مشارکت بین حوزه های بهداشت، درمان، غذا و دارو، صنعت و اصناف را بعنوان عامل موفقیت و دست یابی به اهداف نظام سلامت عنوان و از سختی های راه دانشکده در دوران شیوع کرونا سخنانی را بیان نمود.

همچنین دکتر کریمی معاون بهداشتی دانشکده همکاری و تعامل تمامی واحدها و حوزه های دانشکده را جهت کنترل بیماری کرونا و پیشبرد اهداف خواستار شد.

در پایان با اهداء لوح تقدیر و هدیه از زحمات و فعالیت های دکتر عزیزی تقدیر و تشکر شد.