دومین پایگاه اورژانس جاده‌ای مامونیه افتتاح شد

همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای مامونیه افتتاح شد.

۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۴ کد : ۲۸۶۳ اخبار و رویدادها اخبار ویژه
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۱ سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه برنامه‌های خود در شهرستان زرندیه، با حضور مسئولین شهرستان زرندیه، فرماندار، امام جمعه، بخشدار زاویه، بخشدار بخش مرکزی مامونیه و رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه در آیین افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ مامونیه حضور یافت.

وی افزود: این پایگاه که زمین آن با همکاری شهرداری و به مساحت ۸۰ متر مربع و اشتغال زایی برای ۸ نفر و جهت سهولت خدمت رسانی به پایگاه پرندک در آزادراه ساوه_تهران و کمک به پایگاه شماره یک مامونیه و جاده قدیم ساوه_تهران به بهره‌برداری رسیده است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن قدردانی از خدمات رسانی همکاران اورژانس گفت: امیدوارم در آینده شاهد ایجاد پایگاه و تجهیزات بیشتر جهت خدمات دهی بهتر به مردم و مسافران باشیم.

کلید واژه ها: افتتاح پایگاه اورژانس مامونیه دانشکده علوم پزشکی ساوه