بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از بخش های کرونای بیمارستان شهید مدرس ساوه

۰۳ آذر ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۸۰ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه جانشین معاون درمان دانشکده و مسئولان بیمارستان، از بخش های مختلف بیمارستان شهید مدرس از جمله بخش کرونای بیمارستان بازدید کرد.
بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از بخش های کرونای بیمارستان شهید مدرس ساوه

به گزارش وب دا ساوه، در دوم آبان ماه سالجاری، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه دکتر نظری جانشین معاون درمان دانشکده و مسئولان بیمارستان، از بخش های مختلف بیمارستان شهید مدرس از جمله بخش کرونای بیمارستان بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت بالینی بیماران بستری و نحوه مراقبت از این بیماران قرار گرفت.

دکتر مصری در این بازدید از مسئولیت پذیری بالای کادر درمان بیمارستان برای ارائه خدمات درمانی و پیشگیرانه به بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا ویروس قدردانی کردند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و تیم همراه ضمن بازدید از تریاژ، اورژانس و بخش های بستری بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا ویروس در بیمارستان شهید مدرس و نیز عیادت از بیماران بستری، از نزدیک در جریان خواسته ها و نیازمندی ها قرار گرفته و فرآیندهای پذیرش و درمان بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا ویروس را مورد ارزیابی قرار دادند.

کلید واژه ها: کرونا بیمارستان شهید مدرس ساوه