آزمون استخدامی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه سال ۱۴۰۱ (دریافت کارت ورود به جلسه)

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۲ کد : ۲۷۷۴ اخبار و رویدادها آزمون های استخدامی
به اطلاع کلیه داوطلبین آزمون استخدام پیمانی زمستان ۱۴۰۱ مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۸ میرساند: مقتضی است جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون تا ساعت ۲۲:۰۰ روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ به سایت ذکر شده مراجعه نمایید. لازم بذکر است ورود به سالن برگزاری آزمون منوط به در دست داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر و عکسدار(کارت ملی – شناسنامه) میباشد و از ورود افراد بدون کارت جلوگیری بعمل خواهد آمد.

مقتضی است جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون تا ساعت ۲۲:۰۰ روز پنجشنبه مورخ  ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ به سایت ذکر شده

لازم بذکر است تمامی اطلاعیه ها بر روی همین سایت قرارمیگیرد.

دریافت کارت ورود به جلسه: https://azmoon.savehums.ac.ir/Registration/TraceCode/TraceDemandState

جهت پاسخگویی به هرگونه مشکل با واحد منابع انسانی به شماره‌ تلفن‌های ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۵۰ - ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۹۰ - ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۳۶ تماس حاصل نمایید.

مهلت دریافت کارت ورود به جلسه: ۱۴۰۱/۱۱/۲۷

زمان برگزاری آزمون: ۱۴۰۱/۱۱/۲۸

خبرهای استخدامی بیشتر در کانال دانشکده: http://eitaa.com/webda_saveh

کلید واژه ها: آزمون جذب نیروی انسانی آزمون استخدامی دانشکده علوم پزشکی ساوه

Saman ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰
سلام خردادماه ۱۴۰۲ رو به پایان است، آیا نتایج اعلام شدن ما در جریان نیستیم ؟ نتایج آزمون چی شده، لطفا اطلاع رسانی کنید با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۳

با سلام

قبول شدگان مرحله اول آزمون استخدامی اعلام شدن و قبول شدگان در حال رقابت مرحله دوم آزمون هستند.

فاطمه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۷
باسلام نتایج چه زمانی اعلام میشه
پاسخ مدیر سایت ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۹

با سلام و احترام

متعاقبا از طریق همین سایت اعلام میگردد.

بهروز ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۴
سلام ما که از ازمون بدلیل عدم اطلاع رسانی به موقع شما جا موندیم و اینکه دریافت کارت فقط با کد پیگیری دوم اینکه شما هزینه پیامک هم گرفتید درحالی که حتی یک عدد پیامک هم دریافت نکردیم متاسفم براتون
پاسخ مدیر سایت ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۰

با سلام و احترام

اگر در خبر نگاه بفرمایید زمان اعلام آزمون درج شده است، در ضمن پیامک هم ارسال شده و احتمال اینکه تنظیمات گوشی شما در بلک لیست بوده باشد زیاد است

بهروز ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۲:۵۷
سلام زمان و مکان برگزاری آزمون رو بفرمایید ما که کد رهگیری رو پیدا نکردیم کارت رو دریافت کنیم باید برای دریافت کارت ورود به جلسه کد ملی رو هم میگذاشتید
حمید ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۲
با سلام، آزمون علوم پزشکی مشهد با توجه به شرایط آب و هوا تغییر کرده، چرا از ساوه تغییر نکرده؟ ما هزینه کردیم برای آزمون نتونیم شرکت کنیم درستش نیست
پاسخ مدیر سایت ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۳

با سلام و احترام

لطفا با واحد منابع انسانی به شماره‌ تلفن‌های ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۵۰ - ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۹۰ - ۰۸۶۴۸۵۰۱۱۳۶ تماس حاصل نمایید.

ناشناس ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶
با سلام ،دفعه اول که ثبت نام کردم کدرهگیر یگرفتم و دیروز بعد از اصلاح هر چقدر خواستم کدرهگیری بگیرم مشکل اخطار سرور سایت میداد.لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم. مرسی
پاسخ مدیر سایت ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷

ناشناس ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۳
باسلام،چرا برای برخی مشاغل مثل کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو، از رشته زیست شناسی که باتوجه به دفترچه مشاغل بهداشت مثل رشته شیمی هم مجاز هست در گزینه ها موجود نیست؟ چرا استخدام شهرستان زرندیه کم هست و باتوجه به کثرت کارخانجات موادغذایی در شهرستان زرندیه اما حتی بخش غذا و دارو موجود نیست و استخدام کارشناس غذا و دارو ندارد؟ خواهشا رسیدگی گردد. با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۲

M ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۰:۰۷
معلومه اینم مثل آزمون تامین اجتماعی پارتی بازیه، فقط میخواین از مردم پول بگیرین بدونین مردم راضی نیستن اون شخصیم که با پارتی بازی میره سر کار پولش حلال نیست
پاسخ مدیر سایت ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۶

با سلام

اگر مدرکی برای اثبات حرفتان هست و یا چیزی شنیده یا دیده‌اید، لطفا به بازرسی دانشکده به شماره 08648501118 یا با سامانه 190 حتما تماس بگیرید.

M ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۰:۰۴
گفتین که تمدید نمیشه باز تمدید شد
میثم ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۶
سلام من ثبت نام کردم طرحم اختیاری بوده توی پرینت ثبت نام زده اجباری و مدت خدمت کرونا درج نشده. طبیعیه یا باید ویرایش کنم؟ با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۳

احسان ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۱:۳۴
با سلام سرور سایت مشکل داره امکان ثبت نام وجود ندارد ممنون میشم بررسی بفرمایید
پاسخ مدیر سایت ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۳

حمیدرضا ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۹
با سلام واحترام در اطلاعیه برای بعضی شغل ها مدرک کارشناسی ارشد میخواست ولی سامانه برای کارشناسی هم باز بود بنده هم ثبت نام کردم هزینه هم پرداخت کردم و کد رهگیری گرفتم
پاسخ مدیر سایت ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۴

ناشناس ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۵
سلام مبلغ ثبت نام ازمون کجا واریز کنیم شناسه واریزی چیزی ام که نذاشتن الان چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۸

واریز وجه در مرحله ثبت نام آزمون میباشد

لینک ثبت نام: https://azmoon.savehums.ac.ir/Registration/Registration/DisplayHelp

سجاد ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۹
سلام من اطلاعات ثبت نامم یکی دو مورد از جمله سال اخذ مدرک و چند مورد دیگه رو به اشتباه زدم میخواسم بدونم چجوور میتونم قبل ازمون ویرایش اطلاعات بزنم
پاسخ مدیر سایت ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۵

با سلام و احترام

تاریخ ویرایش اطلاعات از طریق همین سایت متعاقبا اعلام میگردد.

pari ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۰:۰۰
سلام وقت بخیر بنده ثبت نام کردم یکی از اطلاعاتم رو اشتباه وارد کردم سایت کی باز میشه برای ویرایش ؟
پاسخ مدیر سایت ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۶

با سلام و احترام

تاریخ ویرایش اطلاعات از طریق همین سایت متعاقبا اعلام میگردد.

Sara ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۰:۴۴
سلام خسته نباشید آیا برای شغل حسابداری هم نیرو احتیاج دارین یا مربوط به رشته حسابداری؟
پاسخ مدیر سایت ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۸

لطفا دفترچه راهنمای آزمون استخدامی را مطالعه بفرمایید

S ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۹
سلام ببخشید من ترم اخر هستم‌میتونم شرکت کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۱

با سلام

لطفا با واحد منابع انسانی 08648501150 یا 08648501190 تماس بگیرید.

غ ۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۸
اون دنیا باید جواب پس بدید مردم را سرکار میذارید وفکر میکنید که نمیفهمن .
پاسخ مدیر سایت ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸

ف ۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۵
همش هم پارتی بازیه .ان شاءالله برای بچه های خودشون هم همچین روزایی باشه
پاسخ مدیر سایت ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۹

ف ۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰
واقعا همگی سرکار هستید .نیروها از قبل گرفته شده . فقط پول میخوان
پاسخ مدیر سایت ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۹

Fb ۲۹ دی ۱۴۰۱ | ۲۲:۴۷
ببخشید من ثبت نام کردم ولی پرینت اطلاعات و کدرهگیری را ندارم چطور می‌توان کدرهگیری را بازیابی کرد
ف ۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۰۰:۲۰
برای ثبت نام وارد سامانه نمیشه.