برگزاری مراسم سومین سالگرد حاج قاسم سلیمانی در دانشکده علوم پزشکی ساوه (گالری تصاویر)

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۲۳:۴۹ کد : ۲۷۴۳ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی بسیج اداری شهدای گمنام دانشکده علوم پزشکی ساوه این مراسم بمناسبت حماسه ۹ دی و گرامیداشت شهادت حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی سردار حاج حسین الله کرم در معاونت آموزش دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

سردار حاج حسین الله کرم در این مراسم گفت: حاج قاسم سلیمانی مظهر کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود. الله کرم عناصر اصلی مکتب حاج قاسم سلیمانی را بر اساس گفته امیرالمومنین علی علیه السلام در نهج البلاغه، سه عنصر بصیرت، صبر و عالم به مواضع حق عنوان کرد.

وی گفت: بصیرت حاج قاسم در نامه به آقای خاتمی، رئیس جمهور برای مقابله با فتنه ۷۸، بیانگر عمق بصیرت ایشان است. ایشان با توجه به عنصر صبر در مکتب حاج قاسم اظهار داشت: عنصر صبر در استقامت شهید در شهر محاصره شده "آمرلی" نمایانگر گردید که منجر به آزادسازی آن شهر شد.

وی همچنین با اشاره به عنصر سوم مکتب حاج قاسم گفت؛ عنصر سوم این مکتب هم، در تئوری دیپلماسی انقلابی و ترکیب آن با جنگ سوریه و عراق ، برجستگی ویژه پیدا کرد. وی در پایان گفت: حاج قاسم شهید زندگی کرد تا به افتخار شهادت نائل گردید.

کلید واژه ها: سالگرد حاج قاسم سلیمانی مراسم شهید سلیمانی دانشکده علوم پزشکی ساوه بسیج اداری دانشکده علوم پزشکی ساوه