همکاری گروه های جهادی طلاب ساوه با کادر درمان

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۸ کد : ۲۷۱ اخبار و رویدادها اخبار خیرین
جلسه هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص همکاری گروه های جهادی طلاب شهرستان ساوه به منظور کمک به کادر درمان به عنوان مراقبان بیماران مبتلا به کرونا با حضور حجت الاسلام جعفری مسئول طلاب در استان مرکزی، حجت الاسلام حسینی نماینده مقام معظم رهبری در سازمان هلال احمر و معاونان توسعه و درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.
همکاری گروه های جهادی طلاب ساوه با کادر درمان

به گزارش وب دا ساوه، این جلسه به منظور هماهنگی واحدها در جهت کمک به کادر درمان و بیماران بستری در بخش های کرونا که ورود همراه ممنوع است و همچنین بیمارانی که در منازل قرنطینه هستند و نیاز به کمک دارند، تشکیل و مقرر گردید ابتدا آموزش های لازم در این زمینه صورت و شروع به کار نمایند.

در ادامه جلسه گروه جهادی طلاب با دکتر مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه دیدار و مشکلات و نیازمندی های لازم در این خصوص مطرح شد.

لازم به ذکر است فعالیت برخی از افراد این گروه در بیمارستان های شهید مدرس و چمران آغاز شده است.