شرایط دریافت واکسن آنفلوانزا در بارداری و پس از زایمان

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۱ کد : ۲۴۸۹ اخبار و رویدادها سلامت
پرسنل مراکز خدمات جامع و پایگاههای سلامت حوزه بهداشت با مادران باردار تا ۴۲ روز پس از زایمان با الویت به شرح ذیل جهت دریافت واکسن انفلاوانزا تماس و ایشان به منظور مراجعه به مراکز دعوت به عمل می‌نمایند.

• مادران باردار با بیماری زمینه ای با هر سن بارداری مانند دیابت ، فشارخون ، بیماری قلبی و ....

• مادران باردار در سه ماهه سوم بارداری

• مادران باردار در سه ماهه دوم بارداری

• مادران باردار در سه ماهه اول بارداری

• مادران زایمان کرده تا 42 روز بعد از بارداری

با توجه به توزیع محدود واکسن انفلوانزا در حوزه بهداشت ، مادران باردار می‌توانند جهت تهیه واکسن به داروخانه های سطح شهر مراجعه نمایند.

تا اطلاع ثانوی واکسن آنفلوانزا با نام تجاری فلوگارد در بارداری قابل استفاده نمی باشد.

مادران باردار میتوانند جهت دریافت پاسخ سوالات خود در خصوص بارداری و واکسن انفلوانزا به مراکز خدمات جامع و پایگاههای سلامت مراجعه و یا با سامانه 4030 کد 4 تماس حاصل فرمایند.

به منظور حفظ سلامت خود و جنینتان از رفت و آمد در مکان های شلوغ و پر ازدحام خودداری نمایید.

استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای مادران باردار و زایمان کرده الزامی می باشد.

کلید واژه ها: دریافت واکسن آنفلوانزا در بارداری