استخدام نیروی انسانی در رشته‌های شغلی "کارشناس مامایی، کارشناس امور فرهنگی، کارشناس امور آموزشی"(دریافت کارت ورود به جلسه)

۱۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۵ کد : ۲۴۴۹ اخبار و رویدادها آزمون های استخدامی
دانشکده علوم پزشکی ساوه درنظر دارد به منظور تامین نیروی انسانی واحدهای تحت پوشش خود در قالب شرکتی پس از برگزاری آزمون کتبی، مصاحبه و انجام گزینش براساس قانون گزینش به شرح ذیل بکارگیری نماید.

به اطلاع کلیه داوطلبین آزمون شرکتی جذب نیرو در رشته شغلی کارشناس مامائی، کارشناس امورآموزشی و کارشناس امور فرهنگی مورخ ۱۳/۰۸/۱۴۰۱ میرساند:
مقتضی است جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون تا ساعت ۱۴:۰۰ روز پنجشنبه مورخ ۱۲/۰۸/۱۴۰۱ به سایت http://azmoon.savehums.ac.ir/Registration/TraceCode/TraceDemandState
مراجعه نمایید. لازم بذکر است ورود به سالن برگزاری آزمون منوط به در دست داشتن کارت ورود به جلسه و کارت ملی میباشد و از ورود افراد بدون کارت جلوگیری بعمل خواهد آمد.
*همراه داشتن اصل فیش واریزی الزامی است

به اطلاع داوطلبین آزمون جذب نیروی شرکتی دررشته شغلی مامایی ، کارشناس امورآموزشی و کارشناس امور فرهنگی میرساند:

منابع آزمون فوق به شرح جدول ذیل میباشد.

عنوان رشته شغلی

مواد آزمون

1-مدیریت و برنامه ریزی آموزشی

کارشناس امور آموزشی