دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکى ساوه با رئیس سازمان اورژانس کشور

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۶ کد : ۲۳۵ اخبار و رویدادها اخبار ویژه
به گزارش روابط عمومى، صبح روز ۱۴ آبان ماه۹۹، دکتر مصرى رئیس دانشکده علوم پزشکى ساوه با دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور درخصوص مسائل مختلف مرکز اورژانس ۱۱۵ این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکى ساوه با رئیس سازمان اورژانس کشور

به گزارش روابط عمومی؛ صبح امروز ۱۴ آبان ماه۹۹، دکتر مصرى رئیس دانشگاه علوم پزشکى ساوه با دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور درخصوص مسائل مختلف مرکز اورژانس ۱۱۵ آن شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که در محل سازمان اورژانس کشور برگزار شد، رئیس دانشکده علوم پزشکى ساوه ضمن تقدیر از همکارى سازمان اورژانس کشور با این دانشکده، مسائل و نیازمندى هاى مرکز اورژانس ۱۱۵ ساوه را مطرح و درخصوص مشکلات بحث و تبادل نظر شد.

دکتر کولیوند نیز با اشاره به تسریع در راه اندازى دانشکده فوریت هاى پزشکى، همکارى ها با دانشکده علوم پزشکى ساوه را رضایت بخش خواند.