زائران اربعین ۱۴ روز پیش از سفر دُز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۹ کد : ۲۳۳۸ اخبار و رویدادها اخبار کرونا ویروس
سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه گفت: با توجه به اینکه سطح ایمنی مطلوب بدن نسبت به ویروس کرونا به دوره ۱۴ روزه نیاز دارد، زائران اربعین باید ۲ هفته پیش از سفر دُز یادآور را تزریق کنند.

دکتر «مجتبی ذکایی» روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا گفت: از ابتدای تیر ماه روند افزایشی موارد مثبت و بستری در شهرستان ساوه را شاهد بودیم چراکه سویه جدید ویروس سرعت انتقال بالایی دارد و موجب تغییر وضعیت کرونایی شهرستان به رنگ قرمز شد.

وی عنوان کرد: کشور عراق از نظر ویروس کرونا، بیماری وبا و تب کریمه کنگو کانون بوده و با توجه به فرارسیدن ایام اربعین، زائران حرم امام حسین(ع) باید نسبت به تزریق دُز یادآور و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه جدی داشته باشند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه گفت: سطح ایمنی مطلوب بدن نسبت به ویروس ۱۴ روز پس از تزریق واکسن ایجاد می‌شود و زائران اربعین باید ۲ هفته پیش از سفر دز یادآور را تزریق کنند.

وی بیان کرد: از ابتدای شیوع سویه جدید ویروس کرونا، اگرچه موارد فوتی در شهرستان ۹ نفر بود اما در اکثر موارد این افراد یا دُز یادآور و یا به طور کامل واکسن تزریق نکرده بودند.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه ادامه داد: با توجه به اینکه درگیری افراد سالمند بیشتر از سایر گروه‌های سنی است، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و سالمندان باید نسبت به تزریق دُز یادآور اقدام کنند چراکه تاثیر واکسن در کاهش موارد ابتلا و بستری مشهود است.

ذکایی گفت: به منظور رفاه حال شهروندان تیم‌های سیار واکسیناسیون در صنایع و ادارات شهرستان مستقر هستند، همچنین تمام افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند برای تزریق واکسن به مراکز و خانه‌های بهداشت شهر و روستا مراجعه و از واکسن‌های موجود تزریق کنند.