ثبت نام چهارمین دوره آزمون صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۲ کد : ۲۱۸۱ اخبار و رویدادها آزمون های استخدامی
به اطلاع داوطلبان گرامی میرساند در تاریخ ۰۶/۲۴/ ۱۴۰۱ آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری در دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، اراک، ارومیه، اردبیل، اصفهان، اهواز، ایلام، بندرعباس، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، بوشهر، تبریز، گیلان، زاهدان، سمنان، کردستان، شیراز، شهرکرد، قزوین، قم، کرمان، کرمانشاه، گلستان، لرستان، مشهد، همدان، یا سوج، زنجان، مازندران و یزد برگزار خواهد شد. لذا داوطلبان محترم میتوانند از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس www.sanjeshp.ir از تاریخ ۰۲/ ۰۵/ ۱۴۰۱ لغایت ۱۰/ ۰۵/ ۱۴۰۱ نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. (شرایط، ضوابط و مدارک مربوط به آزمون فوق متعاقبا" اعلام میگردد.)

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاری آزمون استخدامی ثبت نام آزمون پرستاری