حضور نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی ساوه

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۹ اخبار و رویدادها

به گزارش وب دا ساوه، صبح امروز دوم شهریور ماه ۱۳۹۹ حجت الاسلام والمسلمین سبزی نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در جلسه هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی ساوه حضور یافت.

در این جلسه که با حضور دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، معاونان و مدیران دانشکده برگزار شد،موانع و مشکلات موجود در حوزه های مختلف دانشکده مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

حجت الاسلام سبزی ضمن تبریک روز پزشک و با عنایت به مسائل موجود در این سازمان، مساعدت و همکاری با این حوزه و همچنین پیگیری مشکلات بهداشت و درمان در سطح وزارت و دولت را در دستور کار خود قرار داد.

کلید واژه ها: ساوه، دانشکده علوم پزشکی، نماینده