فراخوان واگذاری داروخانه بیماران سرپایی مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه و بیمارستان امام رضا (ع)

۱۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۶ کد : ۱۸۸۷ اخبار و رویدادها فراخوان‌ها
دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه به شناسه ملی ۱۴۰۰۶۶۶۴۶۵ و کداقتصادی ۴۱۱۵۳۳۶۴۹۳۹۵ در نظر دارد داروخانه بیماران سرپایی مجتمع بیمارستانی شهدای ۱۷ شهریور و مدرس ساوه و بیمارستان امام رضا (ع) را به صورت اجاره بهاء به داوطلبان واجد شرایط واگذار نماید.

خواهشمند است کلیه داوطلبان پیشنهاد خود را به صورت مکتوب به فکس شماره ۴۲۲۲۳۴۸۸ – ۰۸۶ ارسال و یا به آدرس ساوه میدان مادر ابتدای خیابان جمهوری ستاد شماره یک دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه کد پستی ۷۶۶۵۱ – ۳۹۱۹۶ پست نمایند. ضمنا کلیه داوطلبان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن اداره امور پشتیبانی و امور رفاهی ۴۸۵۰۱۱۴۲ – ۰۸۶ تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه فراخوان بیمارستان شهید مدرس