علامتی در گوش که نشان از ابتلا به اومیکرون است

۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۷۷۴ اخبار و رویدادها اخبار کرونا ویروس
براساس گزارش‌ها قبل از اینکه بیماران «امیکرون» علائمی را در بدن خود احساس کنند، علامت خاصی وجود دارد.

به گزارش دانشکده علوم پزشکی ساوه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اسکای نیوز نوشت: براساس گزارش‌های خبری، قبل از اینکه علائم ابتلا به ویروس کرونا در بدن ظاهر شود، می‌توان علائم آن را در صدای خشن یا بم مشاهده کرد.

مبتلایان و اطرافیان آن‌ها می‌توانند این سیگنال را بشنوند و به همین دلیل هشدار اولیه ابتلا به "امیکرون" است.

اختلال صدا با گلودرد، برجسته‌ترین علامت این گونه جدید ویروس کرونا تاکنون است.

این بدان معنی است که فرد باید در آن زمان به فکر انجام آزمایش باشد، زیرا گلودرد یکی از شایع‌ترین علائم "کووید-۱۹" است که در حال حاضر گزارش شده است و انجام آزمایش برای ویروس را ضروری می‌کند.

پروفسور تیم اسپکتور، که بر اپلیکیشنی برای ردیابی علائم کرونا نظارت می‌کند، گفت که رکورد بریتانیا در این برنامه نشان می‌دهد که گلو برجسته‌ترین علامت است که نشان می‌دهد آن‌ها Omicron دارند.

وی افزود: گلودرد واقعا یکی از علائم اصلی اومیکرون است. بسیاری از بیماران درد شدید گلو را بیشتر از آنچه در سایر سرماخوردگی‌ها برایشان اتفاق افتاده گزارش می‌کنند.

روز به روز، امیکرون علائم بیشتری را آشکار می‌کند، فراتر از آبریزش بینی و گلو درد، که برخی از آن‌ها روی پوست ظاهر می‌شوند.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه کرونا امیکرون علامت گوش امیکرون