حضور مسئولین، مدیران و پرسنل دانشکده علوم پزشکی ساوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۰

۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۰ کد : ۱۷۵۹ اخبار و رویدادها اخبار ویژه
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ در سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه، سرپرست معاونت بهداشت و جمعی از پرسنل این دانشکده در مراسم بزرگداشت این روز شرکت کردند.

در این مراسم که امسال به علت شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت خودرویی و موتوری برگزار شد، ۱۰ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه موتورآمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی ساوه پوشش امدادسلامت این مراسم را انجام دادند.

پرسنل معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز با مشارکت رابطین سلامت ضمن استقرار در مصلی نماز جمعه شهرستان به ارائه خدمات پیشگیری و تشخیصی بیماری کرونا از جمله آموزش و اطلاع رسانی، نمونه‌گیری و واکسیناسیون کرونا به همشهریان عزیز پرداختند.

کلید واژه ها: راهپیمایی 22 بهمن دانشکده علوم پزشکی ساوه