چهارمین مجمع سلامت شهرستان ساوه برگزار شد

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۳ کد : ۱۷۰۴ اخبار و رویدادها سلامت
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ چهارمین مجمع سلامت شهرستان ساوه برگزار شد. مجمع سلامت شهرستان ساوه با حضور فرماندار، امام جمعه شهرستان ساوه، سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.

از آنجاییکه بیش از 75% حفظ و ارتقا بهداشت و سلامت آحاد جامعه بر عهده دستگاهها، سازمانها و نهاد هایی خارج از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد، شرکت کنندگان در چهارمین مجمع سلامت شهرستان با تاکید بر ضرورت مشارکت همگانی جهت تامین و حفظ سلامت مردم و جامعه اذعان دارند که همه در قبال سلامت خود و دیگران مسئول بوده و باید پاسخگو باشند.

لذا بیانیه ی چهارمین مجمع سلامت شهرستان ساوه با شعار " خود مراقبتی آری، خود درمانی هرگز/ نه به خرید کالاهای سلامت محور از مسیرهای غیر مجاز/ نه به مصرف بی رویه آنتی بیوتیک در انسان و دام " به شرح ذیل تنظیم گردید.

1. آموزش و افزایش سطح اگاهی جامعه در زمینه خود مراقبتی، ترویج سبک زندگی سالم، کنترل اصالت کالاهای سلامت محور و شناسایی محصولات تقلبی و قاچاق  ( رسانه ها، آموزش و پرورش، دامپزشکی، پلیس فتا، پلیس فضای مجازی، اصناف، سازمان صمت، دانشکده علوم پزشکی )
  2. آموزش و معرفی سامانه ردبابی و رهگیری اصالت کالاهای سلامت محور  TTAC.ir (رسانه ها، آموزش و پرورش، دامپزشکی، پلیس فتا، پلیس فضای مجازی، اصناف، سازمان صمت، دانشکده علوم پزشکی)
  3. اختصاص چند بیلبود در مناطق پر تردد شهرستان جهت آموزش مداوم در زمینه کنترل اصالت کالاهای سلامت محور، ترویج سبک زندگی سالم و .. ( شهرداری ، دانشکده علوم پزشکی )
  4. آموزش و معرفی سامانه استعلام پروانه های بهداشتی و اعتبار محصولات سلامت محور داخلی ((fdacrm.ir (رسانه ها، آموزش و پرورش، دامپزشکی، پلیس فتا، پلیس فضای مجازی، اصناف، سازمان صمت، دانشکده علوم پزشکی)
  5. معرفی و آگاهی بخشی مردم در خصوص سامانه DPIC (۱۴۹۰ یا ۱۹۰) در زمینه پاسخگویی به مشکلات دارویی، مسمومیت ها و .. (رسانه ها، آموزش و پرورش، دامپزشکی، پلیس فتا، پلیس فضای مجازی، اصناف، سازمان صمت، دانشکده علوم پزشکی)
  6. رصد فضای مجازی در زمینه فروش کالاهای سلامت محور بدون برچسب اصالت و پیگیری و برخورد قاطع با افراد خاطی  ( پلیس فتا، پلیس فضای مجازی، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی، دادستانی، دانشکده علوم پزشکی)
  7. آموزش دامداران و افراد مرتبط در خصوص مصرف اصولی آنتی بیوتیک زیر نظر دامپزشکان  و آگاهی بخشی  در زمینه  عوارض مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها درانسان و دام ( دامپزشکان، جهاد کشاورزی)
  8. نظارت جدی و منظم جهاد کشاورزی و شبکه دامپزشکی از دامداری ها و مراکز پرورش طیور علی الخصوص نظارت بر تکمیل دوره درمان و تجزیه و دفع دارو در دام هایی که دارو و آنتی بیوتیک مصرف کرده اند.
  9. توصیه به دامپزشکان در زمنیه عدم تجویز بی رویه آنتی بیوتیک ها برای دام و طیور
  10. نظارت و بازرسی منظم ادارات دامپزشکی، شبکه بهداشت وغذا و دارو   از داروخانه های دامپزشکی و انسانی
  11. همکاری سازمان های بیمه گر با دانشکده علوم پزشکی جهت تسهیل رصد آنلاین نسخ پزشکان در راستای پایش تجویز و مصرف منطقی دارو
  12. نظارت و بازرسی منظم و جدی از فروشگاههای آریشی و بهداشتی ، آرایشگاهها ، باشگاهها ، عطاری به صورت گشت مشترک دانشکده علوم پزشکی، اداره صمت ، اصناف و اداره ورزش و جوانان و برخورد قاطع با افراد خاطی ( با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ، دادستانی)