دستورالعمل در خصوص زمان و مکان حضور در مصاحبه و بارگزاری اطلاعیه مصاحبه رشته شغلی مددکار بهداشتی درمانی

۰۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۱۵۴ اخبار و رویدادها آزمون های استخدامی

متن اطلاعیه : بدینوسیله به اطلاع داوطلبان محترم آزمون استخدام پیمانی 24/11/99 و واجد شرایط مصاحبه تخصصی در رشته شغلی مددکار بهداشتی درمانی می رساند :

مقرر گردید روز شنبه مورخ 8/3/1400 و طبق جدول زمانبندی ذیل جهت انجام مصاحبه تخصصی درمحل مصاحبه واقع در دانشگاه علوم پزشکی البرز به آدرس  استان البرز، کرج ، میدان نبوت ، انتهای بو علی غربی، بالاتر از دانشگاه هنر،پردیس دانشگاه علوم پزشکی ، دانشکده پزشکی ، ساختمان شماره 2  حضور یابند. بدیهی است عدم حضور داوطلبان در زمان مقرر بمنزله انصراف از ادامه مراحل استخدام می باشد.

نکته مهم : داوطلبان محترم درهنگام مراجعه جهت مصاحبه  و در صورت دارا بودن مستندات مربوط به سوابق گذراندن دوره های آموزشی ، مشارکت در پژوهش، تألیف و یا ترجمه کتاب(نظیر ارائه گواهی دوره های آموزشی مرتبط در حیطه مددکاری اجتماعی، پرینت صفحه اول مقالات چاپ شده در مجلات و کنفرانسهای ملی و بین المللی، پرینت شناسنامه طرحهای پژوهشی ، پرینت جلد و شناسنامه کتاب چاپ شده و ....) را همراه داشته باشند.

نام و نام خانوادگی

کد ملی

ساعت حضور در محل مصاحبه

هانیه خدادای(داوطلب دانشکده ساوه)