افتتاح واحد دندانپزشکی درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس ساوه با تعرفه دولتی

۱۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۳:۲۲
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۰ در مراسمی، واحد دندانپزشکی درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس با تعرفه دولتی و با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه افتتاح شد.
افتتاح واحد دندانپزشکی درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس ساوه با تعرفه دولتی

دکتر "مهدی مصری" از فراهم شدن ۳ یونیت دندانپزشکی در بیمارستان ساوه و یک یونیت در بیمارستان امام رضا زرندیه خبر داد و گفت: خدمات سرپایی دندانپزشکی با تعرفه دولتی در دو نوبت  صبح و عصر آماده خدمت رسانی در درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید مدرس به همشهریان ساوجی می باشد.

وی در ادامه افزود: پیگیری ساخت کلینیک دندانپزشکی در شهرستان ساوه در دستور کار قرار  گرفته و در آینده نزدیک، امید است که به بهره‌برداری برسد.

لازم به ذکر است در این مراسم "مهدی مصری" رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر "کوروش دالوندی" معاون درمان دانشکده  ، "حبیب الله رضایی" رئیس بیمارستان شهید مدرس و جمعی از مدیران نیز حضور داشتند.