سلامت - آرشیو

مصاحبه با سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی ساوه به مناسبت هفته غذا

آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا به عنوان شعار ملی هفته غذا جامعه را به سمت تولید و مصرف روز افزون غذای سالم و ایمن برای کاهش ابتلا به کرونا سوق میدهد .

ادامه مطلب

روز جهانی غذا

۱۶ اکتبر روز جهانی غذا روز همدردی با گرسنگان و تلاش برای پیشگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست است.

ادامه مطلب

مسابقه نقاشی به مناسبت روز جهانی غذا

مدیریت غذا و دارو ساوه درنظر دارد با عنایت به برنامه‌های فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی مرتبط با ایمنی غذا با تأکید بر شعار امسال روز جهانی غذا "رفتار ما آینده ما را می‌سازد" به عنوان محور جهانی و با عنوان ملی "آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا" و با همکاری اداره آموزش و پرورش، در جهت پروش فکری دانش‌آموزان مسابقه نقاشی با محوریت "کاهش مصرف قند، نمک و چربی" برگزار نماید.

ادامه مطلب

باید ها و نباید های واکسن کرونا، واکسن آنفولانزا

"مهران بابانژاد" اپیدمیولوژیست و کارشناس مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: واکسن ها سالهاست که کارایی خود را نشان داده اند و بر اساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت به شمار می روند.

ادامه مطلب

سالمندی ۲۰ درصد جمعیت ایران ظرف ۳۰ سال آینده

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: تحقیقات نشان می‌دهد در طول ۳۰ سال آینده، سالمندان حدود ۲۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند و سازمان بهداشت جهانی تخمین زده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت سالمندان به دو میلیارد نفر برسد.

ادامه مطلب

کرونا، سبک زندگی و پسا کرونا

بیماری کرونا رویدادی جهانی است که وضعیتی خطرناک و ناپایدار برای جوامع ایجاد کرده و باعث به وجود آمدن بحرانی شده است که برای مقابله با آن، نیازمند اقدامات جهانی و ضروری است.

ادامه مطلب