آغاز طرح سلامت نوروزی در ساوه

۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۹:۲۷ کد : ۸۵۵ سلامت اخبار ویژه
به گزارش وب دا ساوه، بهرام صیدی از آغاز طرح سلامت نوروزی در شهرستان های ساوه و زرندیه خبر داد.
آغاز طرح سلامت نوروزی در ساوه

دبیر ستاد نوروزی دانشکده ساوه گفت: در این طرح کلیه واحدهای بهداشتی و درمانی در دانشکده علوم پزشکی برای خدمت رسانی به همشهریان و مسافرین نوروزی از ۲۵ اسفندماه سال جاری تا پایان روز ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۰ در حالت آماده باش هستند.

صیدی در ادامه افزود: بازرسان بهداشتی و درمانی به صورت ۲۴ ساعته فعالیت داشته و نظارت و بازرسی خود را بر اساس شیوه نامه های بهداشتی به علت شیوع ویروس کووید ۱۹ در این ایام تشدید خواهند کرد.

وی همچنین در ادامه از آماده باش بودن کلیه نیروهای عملیاتی و ستادی اورژانس پیش بیمارستانی و افزایش ناوگان جاده ای اورژانس برای مدیریت بهتر حوادث ترافیکی و فعال بودن کامل مرکز هدایت عملیات بحران ( EOC ) و مرکز پایش مراقبت های درمانی  ( MCMC ) مرکز مدیریت حوادث خبر داد.

صیدی درپایان از همشهریان و مسافران نوروزی خواست به علت شیوع ویروس کرونا بیش از پیش بر رعایت پروتکل های بهداشتی اهتمام ورزند تا تعطیلاتی خوش همراه با تندرستی و سلامتی  داشته باشند.

کلید واژه ها: طرح سلامت نوروزی دانشکده علوم پزشکی ساوه نوروز ۱۴۰۰