سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه:

برگزاری هرگونه مراسم عزاداری در ایام فاطمیه در ساوه ممنوع است

دکتر محمود کریمی معاون بهداشت و سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه از ممنوعیت برگزاری هرگونه مراسم و عزاداری های ایام فاطمیه برای کمک به قطع زنجیره انتقال بیماری کووید ۱۹ خبر داد.
برگزاری هرگونه مراسم عزاداری در ایام فاطمیه در ساوه ممنوع است

به گزارش وب دا ساوه، سخنگوی دانشکده علوم پزشکی ساوه در این خصوص گفت: براساس مصوبات پدافند زیستی استان برگزاری مراسم و عزاداری های ایام فاطمیه، سالگرد شهادت سردار دلها شهید "حاج قاسم سلیمانی"، چهلم شهید "محسن فخری زاده" و نهم دی در سطح استان ممنوع است.

وی افزود: ویژه برنامه های ایام فاطمیه و سایر مراسم های ذکر شده از طریق فضای مجازی برنامه ریزی شده است.لذا از همشهریان عزیز خواهشمندیم با رعایت پروتکلهای بهداشتی و عمل به ممنوعیت ها در کاهش روند شیوع کرونا و ریشه کن شدن این بیماری یاری رسان کادر بهداشت و درمان باشند.

کلید واژه ها: ساوه دانشکده علوم پزشکی عزاداری ایام فاطمیه حاج قاسم سلیمانی شهید فخری زاده