دوره آموزشی «ازدواج و فرزندآوری در قرآن و سنت»

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۱ کد : ۳۲۰۹ اخبار و رویدادها
قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت «هفته ملی جمعیت» دوره آموزشی «ازدواج و فرزندآوری در قرآن و سنت» را برگزار می‌کند.

قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت «هفته ملی جمعیت» برگزار می‌کند:

دوره آموزشی «ازدواج و فرزندآوری در قرآن و سنت»

به همراه اعطای گواهینامه الکترونیک شرکت در دوره با ارزش 3 ساعت آموزش و 30 جایزه 1 میلیون تومانی به قید قرعه

این دوره به صورت مجازی از طریق سایت "مدرسه قرآنی مناهل" به آدرس:

/www.manahel.ir

دوره آموزشی ازدواج و فرزندآوری در قرآن و سنت ویژه جمعیت بالای 15 سال شهرستان‌های ساوه و زرندیه می‌باشد.

همچنین مهلت شرکت در دوره تا 5 خرداد ماه 1402 و ارائه جوایز صرفا به صورت حضوری و با ارائه مدرک شناسائی

شرکت در دوره و ازدواج و فرزندآوری در قرآن و سنت دریافت نمونه گواهی‌نامه

شما می‌توانید جهت شرکت در دوره آموزشی «فضیلت ازدواج و فرزندآوری در قرآن و سنت» و دریافت گواهی‌نامه به سایت مدرسه قرآنی مناهل به آدرس manahel.ir مراجعه و بعد از ایجاد حساب کاربری نسبت به شرکت در این دوره، اقدام نمایید. بعد از اتمام دوره گواهی‌نامه الکترونیک برای شما صادر خواهد شد.

برگزاری دوره ازدواج و فرزندآوری برای جامعه مخاطب شما

همچنین برای برگزاری مسابقه با محوریت این دوره آموزشی برای جامعه مخاطب خود می‌توانید نسبت به تبلیغ و اطلاع‌رسانی به آنها اقدام نموده و افراد بعد از شرکت در دوره گواهی‌نامه دریافتی خود را برای شما ارسال نمایند.

جهت هماهنگی می‌توانید با شماره 09127568549 (آقای بختیاری) تماس بگیرید.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: فرزندآوری در قرآن ازدواج در قرآن دوره آموزشی جمعیت ایده فرهنگی جمعیت ایده فرهنگی کار فرهنگی حوزه جمعیت