تحویل یک دستگاه موتورلانس به اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی ساوه توسط سازمان اورژانس کشور

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۹:۳۸ کد : ۲۸۹۴ اخبار و رویدادها
رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه از تحویل یک دستگاه موتورلانس به ناوگان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی ساوه خبر داد.

صیدی در ارتباط با تحویل یک دستگاه موتورلانس به اورژانس ۱۱۵ دانشکده علوم پزشکی ساوه اظهارکرد: با پیگیری‌ها و رایزنی‌های این مدیریت با سازمان اورژانس کشور، یک دستگاه موتورلانس به ناوگان اورژانس ۱۱۵ این دانشکده اضافه شد.

رئیس مرکز اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به اینکه این دستگاه موتورلانس در راستای تحقق اهداف طرح تحول نظام سلامت به ناوگان مرکز ۱۱۵ این دانشکده اضافه شده است افزود: با توجه به وجود ترافیک‌ در بعضی ساعات شبانه‌روز در مناطق شهری این موتورلانس‌ها برای خدمات‌رسانی سریع‌تر به همشهریان عزیز اختصاص یافته است.

کلید واژه ها: موتورلانس