پایش و ارزیابی عملکرد حوزه پشتیبانی دانشکده علوم پزشکی ساوه توسط تیم پایش وزارت بهداشت

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۷ کد : ۲۸۹۳ اخبار و رویدادها
پایش و ارزیابی عملکرد حوزه امور پشتیبانی و رفاهی دانشکده علوم پزشکی ساوه، توسط تیم پایش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه حوزه پشتیبانی و امور رفاهی در زمینه‌های فرایندهای مدیریتی و نوآوری در حوزه تدارکات، قراردادها و مناقصه‌ها، انبار و خدمات مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر عزیزی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده در نشستی با تیم ارزیاب وزارت بهداشت، ضمن تشکر از عملکرد پرسنل حوزه پشتیبانی و امور رفاهی دانشکده، این ارزیابی و پایش را برای تمامی حوزه‌ها ضروری، لازم و مسبب توسعه دانشکده دانست.

مدیر پشتیبانی دانشکده نیز، این پایش‌ها را مفید عنوان کرد و افزود: استمرار ارزیابی و پایش باعت انتقال تجربه بین دانشگاه‌ها و افزایش بهره‌وری کارکنان می‌شود.

شایان ذکر است: در پایان این ارزیابی، کارشناسان تیم ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از نحوه عملکرد حوزه پشتیبانی دانشکده گزارشی را نیز تهیه کردند.