اطلاعیه شماره سه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی (مامایی) سال ۱۴۰۱

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۲ کد : ۲۵۴۰ اخبار و رویدادها دانشجویان
با عرض تبریک و خیر مقدم خدمت پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۱ دانشکده علوم پزشکی ساوه، به اطلاع می رساند با توجه به اینکه ثبت نام اولیه به صورت اینترنتی انجام پذیرفته است، ضروریست طبق برنامه زمان‌بندی زیر جهت تکمیل مراحل ثبت نام و تحویل مدارک به دانشکده مراجعه نمایند.

رشته

زمان ثبت نام حضوری

مامایی

یکشنبه    1401/08/22

دوشنبه  1401/08/23

آدرس: ساوه- بلوار شهید بهشتی- پل شهید چمران- میدان شهید فهمیده- مجتمع سما- معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی ساوه

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری در واحد آموزش:

1. اصل شناسنامه و  یک سری کپی از تمام صفحات آن.
  2. اصل کارت ملی و یک سری کپی از دو طرف آن.
  3. 4 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده)
  4. پرینت اطلاعات ثبت نام شده اینترنتی، یک سری

مدارک مورد نیاز آموزشی:

1- اصل یا گواهی مدرک کاردانی

2 اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح لایحه نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن

3- اصل ریزنمرات دوره کاردانی

4-فرم تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت(فارغ التحصیلان مقطع کاردانی دانشگاههای علوم پزشکی)

5-اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع

*** قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان

فر مهای ثبت نامی که در زمان ثبت نام اینترنتی بارگزاری شده است می بایبست در زمان ثبت نام حضوری تحویل آموزش گردد.

1. از پذیرفته شدگان دوره مازاد (شهریه پرداز) مبلغ شهریه ثابت (یک میلیون و چهارصد هزار تومان)  بصورت علی‌الحساب  دریافت خواهد شد.

ساعت مراجعه جهت ثبت نام از ساعت 8  لغایت 14 می باشد.

تلفن های تماس :

1- در خصوص مدارک ثبت نامی  شماره تلفن 42250208 -086 داخلی 1