سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه:

ضرورت تزریق دُز سوم و چهارم/استفاده از ماسک

۱۵ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۱۸۸ اخبار و رویدادها اخبار کرونا ویروس
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۱ سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه در رابطه با افزایش موارد بستری در بیمارستان های شهرستان گفت: با توجه به عدم رعایت پروتکل‌ها و عدم تزریق دُز سوم و چهارم، این روزها شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری در بیمارستان هستیم.

مجتبی ذکائی اظهار کرد:  همشهریان ساوجی به منظور جلوگیری از افزایش موارد ابتلا و بستری نسبت به تزریق دُز چهارم اقدام کنند و کسانی که دُز سوم واکسن خود را دریافت نکرده اند نیز می‌توانند نسبت به تزریق دُز سوم اقدام کنند.

دکتر ذکائی از آمادگی مراکز و پایگاه‌های بهداشتی جهت خدمت رسانی در تزریق دُز سوم و چهارم خبر داد و گفت: در این مراکز نوع واکسن تزریقی ترجیحا" می‌تواند مشابه واکسن‌های دُز قبلی باشد و در حال حاضر اغلب واکسن‌های مورد تایید در مراکز و پایگاه‌های بهداشتی در سطح شهرستان ساوه موجود می‌باشد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشکده بر ضرورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مردم تاکید کرد و گفت: استفاده از ماسک در فضاهای سرپوشیده در کنار تزریق واکسن دز سوم و چهارم کمک شایانی در کاهش موارد ابتلا و بستری دارد.

کلید واژه ها: دانشکده علوم پزشکی ساوه کرونا کرونا ویروس خبر جدید کرونا دز چهارم واکسن کرونا واکسیناسیون