مراسم روز بزرگداشت "مددکار" برگزار شد

۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۳ کد : ۱۷۶۳ اطلاعیه ها تبریک و تسلیت
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، مراسم بزرگداشت روز مددکار با حضور معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه، مدیران و مددکاران برگزار شد.

در این مراسم ابتدا دکتر" کوروش دالوندی" ضمن  تبریک روز مددکار از مددکاران مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه که نهایت تلاش و همکاری را داشتند تقدیر و تشکر کرد.

وی در خصوص نقش مددکاران در دوران بیماری کرونا گفت: نقش مددکاران در پیشبرد برنامه ها بسیار خطیر است و تلاش‌های آنان در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

دکتر کوروش دالوندی ضمن یادآوری نقش و جایگاه ارزشمند مددکاران در ارائه خدمات شایسته به بیماران  تاکیدکرد و مددکاری و خدمات اجتماعی را یکی از شاخصه های مهم توسعه نامید.

سرپرست مدیریت نظارت و اعتبار بخشی امور درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز ضمن تبریک این روز، مددکاران را همراه و همدرد بیمار نامید، کسانی که بیمار را از درد و رنج رهایی می بخشند.

کلید واژه ها: روز مددکار دانشکده علوم پزشکی ساوه