انتصاب دکتر "مهدی مصری" به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۱۶۷۵ اخبار و رویدادها انتصابات
طی حکمی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به عنوان "سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم" منصوب شد.

متن حکم دکتر بهرام عین اللهی به شرح ذیل می‌باشد:

جناب آقای دکتر مهدی مصری عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج)

باسلام

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید. در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرائی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم" منصوب می شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.

دکتر بهرام عین اللهی

کلید واژه ها: انتصاب دکتر مهدی مصری دانشکده علوم پزشکی ساوه