انتصاب "دکتر حمیدرضا کوهستانی" به سمت مشاور رئیس

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۰ کد : ۱۵۹۸ اخبار و رویدادها انتصابات
طی حکمی از سوی "دکتر مهدی مصری" رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، «دکتر حمیدرضا کوهستانی» به سمت «مشاور رئیس دانشکده» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، متن ابلاغ آقای دکتر حمیدرضا کوهستانی بدین شرح است:

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجربه جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان «مشاور رئیس دانشکده» منصوب می‌شوید. انتظار می‌رود با تعامل سازنده با معاونین، مدیران و کلیه کارکنان و همچنین بهره‌مندی از توان اعضای هیئت علمی، برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی برای اعتلای اهداف توسعه‌ای، بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشکده قدم‌های مؤثری را بردارید.
مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی، ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.»

کلید واژه ها: انتصاب دکتر کوهستانی دانشکده علوم پزشکی ساوه