دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با امام جمعه شهرستان ساوه

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۵ کد : ۱۵۵۷ اخبار و رویدادها اخبار ویژه
در این دیدار دکتر "مهدی مصری" به همراه معاونین و مدیران دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن تبریک انتصاب امام جمعه جدید، گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان شهرستان‌های ساوه و زرندیه را ارائه کرد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه صبح  ۲۵ آبان ۱۴۰۰ رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با امام جمعه ساوه دیدار کرد.

وی علاوه بر گزارش طرح ها و پروژه‌های بهداشتی و درمانی درحال ساخت، خواستار حمایت نماینده ولی فقیه از اهداف بهداشتی و درمانی در شهرستان ساوه و زرندیه شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر رحیمی در این دیدار ضمن تاکید بر مقدم بودن پیشگیری بر درمان در منابع دینی گفت: مقدم کردن پیشگیری بر درمان باعث صرفه جویی در هزینه‌ها می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر برخی از توصیه‌های بهداشتی در اسلام به اهمیت استفاده از غذای سالم تاکید کرد.

کلید واژه ها: دیدار با امام جمعه رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه دانشکده علوم پزشکی ساوه